Logo en huisstijl

Met jouw logo, kan je een verpletterende eerste indruk achterlaten. Of  juist het tegenovergestelde, waardoor mensen helemaal niet in je geïnteresseerd zijn. Iemand die je logo ziet, beslist onbewust binnen een paar seconden of hij/zij een goed gevoel over je heeft en je vertrouwt. Een goed logo spreekt direct tot de verbeelding en laat in één keer zien waar je voor staat als bedrijf, vereniging of team!

Om dit te bereiken gaan we in gesprek over welk gevoel of welke sfeer je op wil roepen bij het zien van je logo, bijvoorbeeld vrolijkheid, of vertrouwen. Ook maken we een moodboard met kleuren, afbeeldingen en voorbeelden die jouw aanspreken. Als ik het idee heb dat ik begrijp wat jouw bedoeling is, ga ik voor je aan de slag. 

Het concept ontwerp waar ik vervolgens mee kom, is nog volledig aanpasbaar. Ik ben pas tevreden met het ontwerp, als jij tevreden bent met het ontwerp!


Ik wil ook een Euphorica Design!
 
E-mailen
Bellen
Instagram